Samling: Yves Saint Laurent dofter

YSL Parfymer

YVES SAINT LAURENT parfymer

Din doftsamling är inte komplett förrän en av Yves Saint Laurents parfymer för kvinnor sitter i stolthet på byrån. Vi har gjort din sökning enklare genom att sammanställa våra favoriter. Välj märkets blandningar av myrra, jasmin och nejlika, eller njut av fruktiga toner av hallonaccord och rosapepparessens. 

franskt modemärke Yves Saint Laurent grundades i Paris 1961. Berömd för sina skarpa silhuetter, smoking för kvinnor och dekadenta balklänningsdesigner, är det fantastiska hantverk som ligger till grund för allt på YSL. Du hittar överflöden i dess klädkollektioner genom hela doftlinjen: varje doft är noggrant framtagen och blandad för att skapa överraskande tonkombinationer. Exempel på dessa är söta boysenberry kombinerat med lakrits och rostat svart kaffe. 

Välj ditt urval av vårt sortiment av YSL lyxiga dofter för kvinnor. Varje parfym presenteras noggrant i etikettens snygga flaskor. Håll utkik efter påkostade detaljer: tygband knutna under kepsen, ogenomskinligt glas i rika färger och märkets initialer med guldbokstäver nära basen. Välj eau de parfum i mörkt skimrande design för att lägga till en hint av glitter till din byrå. För en vitaliserande ton, prova en saftig blandning av apelsinblommor och ljusa blommor. 

Shopping efter herrdoft? Utforska vår Yves Saint Laurent cologne-sortimentet och upptäck lager av energigivande bergamott och anis.

4 produkter